Lindeboom Gouverneur Tripel vernieuwd

6 oktober 2020
Lindeboom Bierbrouwerij heeft de receptuur van de Gouverneur Tripel vernieuwd. Brouwmeester Marko Versteeg is samen met zijn brouwersteam aan de slag gegaan om de Tripel te perfectioneren.

De brouwers van de Limburgse Lindeboom Bierbrouwerij hebben een passie voor bierbrouwen. In 2020 is de brouwerij 150 jaar ondernemend actief. Lindeboom Gouverneur Tripel is de zwaarste jongen uit de range van Gouverneur bieren.

Drie granen

Gerst, spelt en haver zijn de drie moutsoorten die de basis vormen van de vernieuwde Gouverneur Tripel. Een uitgebalanceerde combinatie van piment en kaneel zorgt voor de kruidige smaakaroma’s. Gouverneur Tripel is een krachtig, goudblond, ongefilterd bier met een alcoholgehalte van 8,2% vol.

Tripel Top 10

De vernieuwde Gouverneur Tripel is zeer wel mogelijk op weg naar een plekje in de Top 10 Beste Tripels. Deze ranglijst wordt samengesteld door de Bierista Community bestaande uit duizenden Bierista's die regelmatig expert-reviews schrijven van de bieren die ze proeven. Ook bijdragen door middel van deze uitgebreide proefnotities, volg dan de Bierista Bieropleiding. Vergroot je bierkennis en haal je officiële bierdiploma.