LINDA. lanceert bier in samenwerking met Grolsch

Om het 20-jarig jubileum van LINDA. te vieren, heeft het merk in samenwerking met Grolsch haar eigen bier uitgebracht. Het LINDA.BIER, speciaal gebrouwen door meesterbrouwer Marc Janssen, heeft een frisse en fruitige smaak met aroma's van kiwi en druiven. Het bier is volledig vergist en heeft een mooie, droge smaak met een lichte afdronk. Uit een enquête onder LINDA. lezers blijkt dat ruim twee derde (67,5%) van de ondervraagden (weleens) bier drinkt, waarvan 89% de voorkeur geeft aan speciaalbier.

Het LINDA.BIER is verkrijgbaar in een giftpack met twee beugelflessen en twee glazen en kan online worden besteld via de webshop van Grolsch. Vanaf 1 mei is de set ook verkrijgbaar bij grote supermarkten voor €9,99 (adviesprijs) in een gelimiteerde oplage. De samenwerking tussen LINDA. en Grolsch is niet voor de hand liggend, maar de merken hebben verbindende waarden zoals oer-Hollands, echt, oprecht en eigenzinnig. Grolsch brouwt voor mensen die zich verbonden willen voelen en samen willen genieten, terwijl LINDA. mooie dingen wil maken die impact hebben voor leuke mensen.

Enquête toont voorkeur LINDA. lezers voor speciaalbier

De keuze voor de ingrediënten is tot stand gekomen door de inbreng van zowel de LINDA. redactie als de lezers. Dit zorgt voor een bier dat aansluit bij de smaakvoorkeuren van de doelgroep en dat de feestelijkheid van het jubileumjaar benadrukt. Het LINDA.BIER is dan ook een echte aanrader voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en speciaals.