Bieren van 't Kolleke gewaardeerd door Bierista's

13 november 2019
't Kolleke Bier is een brouwerij in de binnenstad van Den Bosch. Al jaren worden hier smaakvolle bieren gebrouwen, die door een breed publiek worden gewaardeerd.

Of het nu gaat om Kolleke Oude Jan of Kolleke Jheronimus Bosch Bier, het zijn stuk voor stuk bieren, die een bezoek aan Den Bosch meer kleur geven. Op Bierista inspireren we graag collega-bierliefhebbers. Dat doen we op verschillende manieren. De bekendste manier is de Bierista Bieropleiding. In deze online opleiding leer je alle kanten van bier kennen. Grote voordeel is dat je nog meer van bier kunt genieten.

Expert-review

Met de bierkennis uit de bierlessen kun je als gediplomeerd Bierista zelf expert-reviews op deze website plaatsen. Hiermee help je bierliefhebbers om de weg naar goede bieren te. vinden. Een expert-review op Bierista is wat meer dan klakkeloos wat sterretjes aanvinken. Zo bouw je als Bierista al heel snel een gedegen smaakbibliotheek op.

't Kolleke Bier

Op de site van Bierista kun je deze inmiddels duizenden reviews terug vinden. Brouwers houden hun reviews natuurlijk goed in de gaten en gebruiken dat als promotie. Want als Bierista's te spreken zijn over je bier, dan mag je daar terecht trots op zijn. Hoe leuk is het zien dat brouwers dat op hun eigen website wereldkundig maken. 't Kolleke Bier verwijst met trots naar de expert-reviews op Bierista. En daar zijn we bij Bierista natuurlijk weer blij mee.

Bierkennis

Het aantal gediplomeerde Bierista's stijgt nog steeds in rap tempo. Meer dan 2200 Bierista's haalden inmiddels hun bierdiploma. Zij krijgen exclusieve uitnodigingen, kortingen op hun bieraankopen en ze kunnen expert-reviews plaatsen op Bierista. Wil jij op een leuke manier je bierkennis vergroten. Doe dan ook de Bierista Bieropleiding en geniet nog meer van bier.

Bierista cadeaubox

Hoe leuk is het om de Bierista Bieropleiding cadeau te geven. Bierista heeft een luxe cadeaubox, waarmee je de opleiding kunt volgen, inclusief een bierpack met twaalf bieren en inclusief examen, waarmee je je officiële bierdiploma kunt halen. Wil je iemand echt verrassen, dan is de cadeaubox iets voor jou!