Hoppig leesvoer voor de zomer

6 juli 2020
Het zomernummer van Bier! magazine is uit. Het kostte de redactie in deze coronatijd heel wat bloed, zweet en tranen. Desondanks ligt er weer een prachtig tijdschrift met hoppig leesvoer, waar je de zomer wel mee doorkomt.

Bij de Stadsbrouwerij Eindhoven kon onlangs de vlag uit. Hun bier 150 Watt werd gekozen tot 'Beste bier van Nederland' tijdens de Dutch Beer Challenge. Albert Vogel reed naar de lichtstad en nam een kijkje achter de schermen bij de succesvolle brouwerij.

Stift Engelszell

Het liefst was redacteur Frank Stoute langs gegaan bij de Oostenrijkse trappistenbrouwerij Stift Engelszell. Corona gooide roet in het eten. Maar toch werd Michael Franz Hehenberger, meesterbrouwer geïnterviewd. Hij vertelt over zijn werk en over het nieuwe trappistenbier, een Zwickel van 4,7. Hiermee hoopt de brouwmeester beter aan te sluiten op de wensen van vooral de Oostenrijkse bierdrinker.

Abonnement

Het zijn slechts twee voorbeelden van artikelen in het rijk geillustreerde magazine, dat meer dan 80 pagina's inspiratie biedt. Lezenswaardige reportages, biernieuws, boekrecensies, verslag van een proeverij, columns en nog veel meer. Iedere bierliefhebber vindt er pagina's vol bierplezier van zijn of haar gading. Kopen dus dat magazine, of beter nog. Neem een abonnement via de website van Bier! magazine.