Het kan nog net voordat de zon gaat schijnen

15 maart 2019
Kun je ook niet wachten op het voorjaar? De kou en de maartse buien beginnen toch wel echt te vervelen. Dinsdag belooft het eindelijk beter weer te worden. Dat is mooi, want dan heb je dit weekend nog rustig de tijd om je te verdiepen in bier. Bestel nu de Bierista Bieropleiding en je kunt gelijk beginnen!

Gelijk beginnen met de opleiding die je nu bestelt. Het is één van de vele voordelen van deze biercursus. Zo kun je dit weekend al flinke stappen zetten in de richting van je bierdiploma. We leggen je uit hoe het werkt.

Biersommeliers

Je bestelt de bieropleiding. Die reken je eenvoudig af met iDeal. Stel dat je nog VVV-cadeaukaarten hebt liggen, dan kun je die ook verzilveren. Voor slechts € 125 kun je direct beginnen aan de leukste bieropleiding van Nederland. Bij Bierista houden we niet van gortdroge stof en lappen tekst. Bekende biersommeliers als Arvid Bergström, Pepijn van der Waa, Jet van de Griendt, Bas Schampers en Alain Schepers nemen je video's aan de hand. In twaalf delen kom je van alles over bier te weten. Je leert bijvoorbeeld de voornaamste kenmerken van de meest voorkomende bierstijlen, hoe zit het met de verschillende bierculturen in de wereld, hoe zit het brouwproces in elkaar, hoe kan ik bier en food met elkaar combineren en nog veel meer. Je maakt kennis met alle facetten van deze goddelijke drank, inclusief talrijke leuke feitjes en wetenswaardigheden.

Praktijkdeel

Niet voor niets is de Bierista Bieropleiding in een jaar uitgegroeid tot de grootste en populairste bieropleiding van Nederland. Elke week weer beginnen tientallen bierliefhebbers aan hun bierreis bij Bierista. Je doet een hele bak serieuze bierkennis op - op de momenten wanneer het jou schikt. Ook aan de praktijk is gedacht, want wil je bier echt leren kennen, dan moet je natuurlijk ook bier drinken. Daarom is Bierista Bieropleiding inclusief een luxe bierpakket met twaalf verschillende bieren (oa. van Het Uiltje, Bird Brewery, Walhalla, Natte Gijt, Kompaan, Davo en vandeStreek). De pakket krijg je gratis thuis gestuurd. Aan de hand van cursus leren wij je stap voor stap hoe je moet proeven als een echte pro!

Diploma

Met het vergaren van al die bierkennis ben je ongeveer acht uurtjes zoet. Je bierdiploma is dan binnen handbereik. Je moet nog wel even 60 meerkeuze beantwoorden. Heb je er 45 of meer goed, dan heb je je bierdiploma en ben je officieel Bierista, meester in bier. En dat is een titel voor het leven! Natuurlijk doe je dat online, thuis vanuit je luie stoel.

Mooi bierleven

Als Bierista wordt je bierleven nog mooier. Bierista's krijgen uitnodigingen voor rondleidingen, proeverijen en krijgen dikke kortingen bij bijvoorbeeld Beerwulf. Om een voorbeeld te geven, dit weekend zijn de Bierista's bij de presentatie van Hertog Jan Vatgerijpt. Ze krijgen een exclusieve rondleiding, inclusief proeverij door meesterbrouwer Gerard van den Broek. Gratis, omdat je Bierista bent.

Word ook Bierista

Kijk naar het weerbericht. Komend weekend heb je vast een moment dat je je in bier wilt verdiepen. Gun jezelf dat plezier en bestel nu de Bierista Bieropleiding. Daar ga je heel lang plezier van hebben, want Bierista ben je voor het leven!