Hertog Jan lanceert de Hertog Jan Blikvanger

Bierliefhebbers opgelet! Hertog Jan zet een nieuwe stap in de richting van recycling met de lancering van de Hertog Jan Blikvanger, een slimme en stijlvolle tas ontworpen voor de recycling van bierblikjes.

De Hertog Jan Blikvanger is niet zomaar een tas. Deze speciale blikjesverzamelaar is in het leven geroepen om in te spelen op de recent ingevoerde Nederlandse wetgeving omtrent statiegeld op blikjes. Deze wetgeving stelt consumenten in staat om vanaf 1 april gebruikte blikjes terug te brengen naar de supermarkt voor recycling. Met de Hertog Jan Blikvanger wordt dat proces makkelijker en stijlvoller dan ooit tevoren.

Het ontwerp van de Blikvanger is slim en praktisch. De tas is voorzien van handige verdeelstukken om de blikjes georganiseerd te houden, met genoeg ruimte voor maar liefst 24 lege blikjes. Na het inleveren van de blikjes kunnen de verdeelstukken eenvoudig worden opgevouwen. Hierdoor transformeert de Blikvanger direct in een boodschappentas of koeltas - perfect voor die zomerse picknick of barbecue.

"De Hertog Jan Blikvanger is een logische volgende stap in onze inspanningen om duurzaamheid en recycling te bevorderen," zegt Caroline Klaassen, Marketing Manager van Hertog Jan. "Onze vertrouwde pilsener gaat al decennialang mee. Met de Hertog Jan Blikvanger willen we consumenten op een eenvoudige manier laten deelnemen aan het statiegeldsysteem en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst."

De Hertog Jan Blikvanger is vanaf 5 juni verkrijgbaar in verschillende supermarkten bij aankoop van Hertog Jan producten. Hij is ontworpen met het oog op duurzaamheid en gemak. Met de Blikvanger wordt het inleveren van blikjes niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk aangenamer. Het is een must-have accessoire voor iedere bierliefhebber die van een koud biertje houdt en die bijdraagt aan een beter milieu.

Dus, liefhebbers van Hertog Jan, de volgende keer dat je geniet van een koud blikje pils, vergeet dan niet je Blikvanger mee te nemen. Proost op een duurzamere toekomst met Hertog Jan.