Online pubquizen met Heineken

12 mei 2020

Voor iedereen die het pubquizen in zijn stamkroeg mist, heeft Heineken de live Pub Quiz via Facebook en Youtube bedacht. Doe je donderdag 14 mei ook mee?

De eerste Heineken e-Pub Quiz is een maand geleden gespeeld en de volgende staat donderdag 14 mei op de agenda. De online quiz is niet alleen in het leven geroepen om jouw zin in pubquizen te bevredigen, maar ook om het Help de Horeca-platform te ondersteunen. Twee vliegen in een klap dus.

Inschrijven

Wat moet je doen? Je inschrijven en donderdag even voor acht uur een koude Heineken 0.0% of Heineken Extra Vers, rol je schouders haal diep adem en bereid je voor op de quiz.

Favoriet

Als je je inschrijft, kun je aangeven voor welk café je wil spelen. Je maakt namelijk kans op tegoedbonnen voor jouw favoriete stek. Als de horeca weer opengaat, kun je je gewonnen bonnen van duizend, zevenhonderdvijftig of vijfhonderd euro verzilveren. Zo kun je nog eens een rondje weggeven en je steekt je horeca een hart onder de riem.

Tegoedbonnen

Door mee te doen help je stamkroeg of favoriete restaurant een zware tijd door. Je kunt de bonnen waarop je kans maakt zien als een vooruitbetaalde reservering. De Heineken Pub Quiz begint om 20.00 en je kunt je nu al inschrijven op www.heineken.nl/pubquiz.