Gulpener Blond met een vleugje Vlierbloesem

14 maart 2024

Zet je schrap voor de nieuwste aanwinst van Gulpener: Blond Vlierbloesem, een bier dat zomer en gezelligheid belichaamt, rechtstreeks uit het hart van Limburg. Dit frisse en zomerse Blond bier is als een middag op een zonnig terrasje - perfect voor die warme dagen.

Blond Vlierbloesem is niet zomaar een bier; het is een lichtgele, schitterende creatie, gebrouwen met ingrediënten van lokale herkomst. De gerst, tarwe, en hop zijn afkomstig van boeren binnen fietsafstand, en de speciale touch, de vlierbloesem, is met zorg geselecteerd door herborist Frank Radder uit het nabijgelegen Margraten. Deze ingrediënten geven het bier een uniek karakter: een heerlijke geur van graan, fruit, en bloemetjes, gevolgd door een smaakpalet van tarwe, sinaasappel, honing, en de subtiele nasmaak van vlierbloesem. Het resultaat? Een licht, fris, en sprankelend zomerbier dat je moet proberen.

Maar er is meer! Gulpener Blond Vlierbloesem introduceert ook een nieuw etiket en logo, speciaal ontworpen voor de moderne Gulpener drinker. Denk aan mensen die genieten van de buitenlucht, festivals, echte gezelligheid, en bewust kiezen voor duurzaamheid. Het nieuwe design reflecteert de waarden van Gulpener: lokaal genieten, aandacht voor de natuur, en kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Verkrijgbaarheid

Gulpener Blond Vlierbloesem is nu verkrijgbaar en belooft een ware toevoeging te zijn aan je zomerse genietmomenten. Met 6% alcohol en verpakt in 30cl flesjes, is dit het perfecte bier om te delen met vrienden en te genieten van al het goede dat Limburg te bieden heeft. Proost op de zomer, met Gulpener Blond Vlierbloesem.