Bier Butler Vrijdag - Griekse salade met de Molen Op en Top

16 juli 2021
Elke vrijdag presenteert Bier Butler is samenwerking met Bierista een bierpairing om jouw weekend eens extra kleur te geven. Met de bierpairing op deze Bier Butler Vrijdag gaat dat zeker lukken. We hebben namelijk een Griekse salade voor je op het menu staan. En daarbij een even smaakvol als verfrissend bier.

Een Griekse salade brengt je al in vakantiestemming. Dit gerecht is eenvoudig klaar te maken. Je kunt het als een maaltijdsalade serveren, maar evengoed is dit een heerlijk bijgerecht. Het gerecht is kleurrijk, ziet er smakelijk uit en is ook nog eens gezond!

De Molen Op & Top

En wat drink je dan bij zo'n heerlijk gerecht? De Bier Butler adviseert De Molen Op & Top. Dit verfrissende bier heeft slechts 4,5% alcohol en heeft een pittig hopprofiel. Die hoppige tonen geven een mooie balans met de pittige smaken uit de salade. Zowel het bier en het gerecht zijn afzonderlijk van elkaar al een feestje. Maak je er een pairing van dan kan je geluk niet op. De Molen Op & Top wordt door Bierista's hoog gewaardeerd. Met een gemiddelde waardering van een 7,3 is dit bier een aanrader.

Bier Butler Vrijdag

Bier Butler en Bierista inspireren je elke vrijdag met een mooie bierpairing die je eenvoudig zelf kunt maken. Je kunt ook de gratis Bier Butler app downloaden. Zo heb je altijd je eigen biersommelier in je broekzak. De app heeft bovendien een lijst met tal van inspiratiegerechten en je kunt je eigen wish-list bijhouden. Wil je meer weten over het combineren, dan is de cursus Bier & Spijs - uiteraard met een bierpakket - wellicht iets voor jou. Wil je je eigen bierdiploma halen en alles leren over bier in de breedste zin van het woord? Dan brengt de Bierista Bieropleiding jou een stuk verder!