Hertog Jan Grand Prestige Dag op zaterdag 28 november

18 november 2020
Hertog Jan houdt elk jaar in november de Grand Prestige Dag. Onder normale omstandigheden is deze dag altijd een feestdag in en rond de brouwerij in Arcen. Dit jaar is alles anders en wordt de Grand Prestige Dag een online event.

Op zaterdag 28 november zitten meesterbrouwer Gerard van den Broek en brouwer Micha klaar in de Hertog Jan Brouwerij in Arcen om er online een feest van te maken. Beide brouwers verzorgen onder leiding van presentator Peer een  uitgebreide Hertog Jan Grand Prestige proeverij. Tijdens dit online event wordt je kennis over Hertog Jan en de Grand Prestige op de proef gesteld. Je kunt meedoen aan de quiz en wie weet win je wel een van de drie Grand Prestige cadeausets.

Anekdotes

Zoals je zou verwachten vertellen Gerard en Micha van alles over het kroonjuweel van Hertog Jan. Ze leggen het brouwproces uit, vertellen anekdotes, geven praktische informatie over het rijpen van het bier en nemen je mee in de techniek van het proeven. Heb je vragen voor Gerard en Micha? Stuur dan een mail naar receptie@hertogjan.nl of stel je vraag tijdens de live stream.

Boodschappen

De proeverij begint zaterdag 28 november om 15.00 uur. Je kunt de live stream volgen via YouTube of via Facebook. Voor de beleving tijdens de online Grand Prestige Dag is het natuurlijk goed Hertog Jan Grand Prestige bij de hand te hebben. Die haal je in de slijterij, supermarkt of in de webshop van Hertog Jan. Als je de volgende boodschappen voor de proeverij in huis hebt, wordt de proeverij een echt smulfestijn:

Boodschappenlijstje:
* Hertog Jan Grand Prestige 2020;
* Eventueel een gerijpte fles Grand Prestige: die je nog in huis hebt;
* Bittere chocolade;
* Oude kaas;
* Gedroogde worst;
* Katenspek;
* Toastje.

Echt iets bjjzonders!

Je kunt natuurlijk zelf boodschappen in huis halen. Je kunt jezelf voor deze gelegenheid natuurlijk ook eens extra verwennen. In de online brouwerijwinkel van Hertog Jan kun je zo lang de voorraad strekt een speciale, gelimiteerde Hertog Jan Borrelset aanschaffen. Deze unieke set bestaat uit 1 fles Grand Prestige 2020 (0,75L), 2 Grand Prestige glazen, een houten borrelplank met gegraveerd Grand Prestige logo, 2 houten onderzetters met gegraveerd Grand Prestige logo, een stuk Grand Prestige kaas (ca. 200 gram) en 2 Grand Prestige bonbons. Zo geniet je helemaal in stijl.

Meedoen

Meedoen is heel gemakkelijk. De proeverij begint op zaterdag 28 november om 15.00 uur.  De live stream wordt uitgezonden via Facebook- en het YouTubekanaal van Hertog Jan. Zorg dus dat je, alleen of samen met een select gezelschap, klaar zit voor je laptop of TV. De brouwers en presentator Peer zorgen voor het vermaak. Zet je alvast op aanwezig in het evenement op Facebook, dan weet je zeker dat je op de hoogte bent van al het laatste nieuws.