Goede voornemens voor het nieuwe jaar: Word Bierista

28 december 2019
De dagen rond Oud & Nieuw zijn perfect om plannen te maken voor komend jaar. Wat ga je doen, wat wil je bereiken? Wij hebben een tip voor je: Doe de Bierista Bieropleiding en word Bierista. Je vergaart ontzettend veel bierkennis en daarmee haal je nog meer uit je geliefde glas bier.

De Bierista Bieropleiding is voor iedereen die van bier houdt. Je leert alle facetten van bier kennen; van de ingrediënten tot het brouwproces en van bier-spijs-combinaties tot de verschillende bierstijlen en bierculturen. De hele opleiding is online. Je kunt dus leren waar en wanneer je wilt. Het enige praktijkdeel is het Bierista Bierpack, een bierpakket met twaalf speciaalbieren, die je moet proeven.

Voor de bierdrinkers van nu

De Bierista Bieropleiding is voor de bierdrinkers van nu. Je ervaart het gemak van online studeren. De lesstof bestaat uit veel beeldmateriaal, zoals foto's, infographics en video's. De teksten zijn kort en bondig en al het lesmateriaal is zeer toegankelijk. Meer dan 2000 bierliefhebbers haalden hun officiële bierdiploma en mogen zich Bierista, Meester in bier noemen.

Bierkennis

Zoals gezegd, de Bierista Bieropleiding biedt bierkennis voor alle bierliefhebbers. Voor particulieren die regelmatig genieten van een mooi glas bier, van bierliefhebbers die zelf wel eens een bier willen brouwen tot horecapersoneel dat dagelijks gasten verwent met mooie bieren. Lijkt het je wat om de opleiding te doen. Overleg maar eens met je werkgever. Steeds meer werkgevers vergoeden de cursus.

Onderwijs

In amper twee jaar tijd is de Bierista Bieropleiding uitgegroeid tot de grootste en meest gewaardeerde bieropleiding van Nederland. De ruim 2000 Bierista's beoordelen de opleiding met gemiddeld meer dan een 9! Daar zijn we natuurlijk trots op. Trots zijn we ook dat de Bierista Bieropleiding vanaf komend jaar 2020 ook wordt gegeven op de ROC's in Nederland. Zo gaan de horecatalenten van de toekomst met gedegen bierkennis aan de slag en zorgen zij voor een nog betere bierbeleving bij elke gast!

Cadeau

De afgelopen weken hebben we weer gezien dat de Bierista Bieropleiding een geliefd cadeau is om te geven. Bierista heeft een speciale cadeaubox waarmee je iemand echt kunt verrassen. In deze cadeaubox zit een giftcard met de toegang tot de opleiding, inclusief het Bierista Bierpack. Ben je op zoek naar een last-minute cadeau? Bestel dan de Bierista Cadeaubon. Die kun je nu bestellen en binnen een minuut heb je die in je mailbox.
Voor de bierdrinkers van nu