Geen Dry maar Delicious Dry January

4 januari 2021
Als je meedoet met Dry January kun je maar beter zorgen, dat je de maand toch een beetje lekker doorkomt. Bij vandeStreek bier helpen ze graag. Ze hebben fantastische non-alcoholic bieren en nu geven ze er ook nog food-inspiratie bij. Zo wordt Dry January dankzij de Utrechtse brouwer Delicious Dry January.

Bij vandeStreek bier maken ze non-alcoholic bieren, waar je met volle teugen van kan genieten. De vandeStreek Playground non-alcoholic IPA ken je natuurlijk al lang. Het fruit uit de speciale hopsoorten kietelt je smaakpapillen dusdanig, dat je de alcohol niet mist. Daarnaast is er de Fruitmachine en die naam geeft precies aan wat het bier is. Je trekt aan het lipje van het blikje en bam, bam, bam ... een voor een rollen de fruitsoorten over je tong!

Delicious Dry Box

De populaire bieren Funhouse en Grapefruit IPA zijn speciaal voor deze Delicious Dry January in een non-alcoholic variant gebrouwen.Geen alcohol, maar wel een oase van de smaak. VandeStreek bier heeft nu vier blikjes/flessen van elk van deze bieren in een Delicious Dry Box gestopt. Die kan je bestellen voor slechts € 29,95, inclusief gratis verzending. Zo kom je de maand januari wel door. Meld je bovendien aan voor de Delicious-nieuwsbrief, want dan weet je je verzekerd van heerlijke recepten die uitstekend matchen met deze smaakvolle bieren met minder dan 0,5% alcohol.

Wist je trouwens dat je bij Bierista ook drie verschillende pakketten met vandeStreek bier kunt bestellen? Kijk maar eens in de Bierista Shop.