Frontaal doet nog een rondje

23 augustus 2022
Frontaal doet nog een rondje. Een investeringsronde welteverstaan. Je kunt je nu aanmelden voor de vierde participatieronde.

In de afgelopen vier jaar heeft Brouwerij Frontaal in Breda drie crowdfundingcampagnes met een enorm succes afgerond. In totaal haalde de brouwerij € 6.200.000 euro op en werden ruim 4.000 mensen aandeelhouder. Er staat een waanzinnig jaar te wachten. Tegen het einde van het jaar neemt Frontaal zijn intrek in de nieuwe brouwerij bij The Bay. Doordat de brouwerij en het pand vanaf scratch kunnen opbouwen is dit hét moment om te investeren in de verdere groei van Frontaal.

Samen met jou gaat Frontaal voor een volledig duurzame brouwerij en wordt geinvesteerd om de groei te kunnen blijven bijbenen. Hiervoor is er een investeringsbehoefte van minimaal € 2.500.000,00 met een uitloop naar € 4.000.000,00. Op 10 september, tijdens Brewda, gaat de vierde aandelenparticipatieronde van Frontaal van start.

Toekomstplannen

Met de participatieronde van vorig jaar heeft de Bredase onderneming een gloednieuwe brouwinstallatie en afvullijn gekocht. Verder zijn er veel aanpassingen gedaan aan het nieuwe pand. Frontaal gaat voor duurzame keuzes. Zo is de nieuwe brouwerij volledig gasloos, ligt er 22.000m2 aan zonnepanelen op het dak en wordt geïnvesteerd in warmte terugwinning en een eigen fustenpark. In de speciale prospectus staat van alles te lezen over deze nieuwe investeringen.

Certificaten

Ben je enthousiast en wil je (weer) investeren in Frontaal? Laat dan in dit formulier je gegevens achter. Zodra het zo ver is, stuurt het Frontaal-team de prospectus naar je op en krijg je updates over de crowdfunding. Ook krijg je dan de kans om als één van de eerste certificaten te kunnen (bij)kopen.