Een sprankelende dag bij het Utrechts Bier Festival

16 november 2023

Het Utrechts Bier Festival, een must-visit evenement voor bierliefhebbers, opent haar deuren op 25 november. Markeer deze datum, want Oproer Biercafé in Utrecht wordt omgetoverd tot de ultieme festivallocatie.

Dit festival is de ultieme kans om kennis te maken met het vakmanschap van zes Utrechtse brouwerijen. Elk met een unieke benadering van brouwen presenteren Brewpub De Kromme Haring, Brouwerij Eleven, vandeStreek-bier, Boot 122, Maximus Brouwerij en Oproer een breed scala aan smaken. Van traditionele Blondjes tot gewaagde IPA’s en experimentele brouwsels, elke bierliefhebber vindt hier iets naar zijn of haar hart.

Naast een divers bieraanbod geniet je van live muziek en diverse foodtrucks met lekkernijen. Een perfecte setting om met vrienden nieuwe bieren te ontdekken en te bespreken.

Winactie

Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker niet alleen een welkomstpakket met tokens en een uniek proefglas, maar er is meer. We organiseren een winactie op onze social media kanalen. Neem deel en maak kans op tickets door die speciale persoon te taggen met wie je het festival wilt bezoeken.

Mis het niet

Beleef de rijke biercultuur van Utrecht op dit unieke festival. Voor meer informatie over het festival, tickets en de winactie, bezoek: festival.oproerbrouwerij.nl.

Proost op een onvergetelijke ervaring bij het Utrechts Bier Festival!