Drie routes tijdens negende editie van Bokkenwandeling Leiden

30 september 2019

ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze houden op zondag 3 november de negende editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés . In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier te proeven.

De Bockbieren worden vergezeld van een klein bijpassend hapje. Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur. 

Bockieren

Tijdens de Bokkenwandeling worden in de deelnemende Bockbieren van kleine Nederlandse brouwerijen geschonken. Sommige bieren beleven deze middag zelfs hun primeur. De bockbieren worden vergezeld met een klein bijpassend hapje. In de cafés liggen beschrijvingen van de bockbieren ter inzage ie na afloop op de website www.bierwandeling.nl worden gepubliceerd.

Achttien authentieke Leidse cafés

De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen, maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés. 

Kaarten Bokkenwandeling

Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 32,50 en zijn te koop via de website en vanaf 5 oktober bij onder andere: De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.