Budels komt met nieuw fris zomerbier: White Gose

18 april 2019
"Een toegankelijk en verfrissend bier. Puur genieten onder de zon!", zo omschrijft Gerard Arts, meesterbrouwer van de Budelse Brouwerij het nieuwste bier, de Budels White Gose.
 
Budels White Gose is een biologische tarwebier, dat dankzij de speciale vergisting licht zuur van smaak is. Dit zomerbier van 4,5% heeft accenten van citrus en koriander. Het bier is nu volop verkrijgbaar in zowel retail als horeca. Dus als je nieuwsgierig bent naar de smaak ...

De Budelse brouwerij is sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Als familiebrouwerij met een lange brouwhistorie presenteert Budels, naast het smaakvolle Budels Pilsener, een waaier aan bijzondere bieren, variërend van seizoensbieren en speciaalbieren tot biologisch en alcoholvrije bieren.

Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. Ieder bier heeft haar eigen receptuur, gebrouwen volgens de inzichten en het pure vakmanschap van meesterbrouwer Gerard Arts.