Brouwerij Frontaal opent bar in Utrecht

31 januari 2022

Brouwerij Frontaal geeft weer gas. Samen met Little Beershop gaat Brouwerij Frontaal een bar openen in hartje Utrecht. Frontaal Little Bar - zoals het proeflokaal gaat heten - is een plek waar bier, eten en gezelligheid bij elkaar komen. Om dit te kunnen realiseren is er minimaal € 250.000 nodig. En jij kunt investeren!

Het bedrag van € 250.000 is minimaal nodig om te kunnen verbouwen, de keuken in te richten, een tapinstallatie neer te zetten en voor een beetje knap interieur. Streven is echter om een tonnetje meer op te halen. Dan kan er wat extra worden geïnvesteerd in het interieur en is er ook wat werkkapitaal. En dat laatste is wel lekker in deze onzekere tijden.

Om de plannen werkelijkheid te laten worden, is een crowdfundingcampagne gelanceerd op het platform Crowd About Now. Ondanks dat de campagne pas net is gestart, is er al flink wat geld ingelegd. Dat is niet voor niks, want investeer jij in de Frontaal Little Bar, dan krijg je er ook wat voor terug. Wat precies lees je allemaal op het platform van Crowd About Now.

Help jij Roel Buckens van Brouwerij Frontaal en Fred Buddingh van Little Beer Shop bij het najagen van hun dromen en help jij daarmee het bierlandschap in Nederland verder in te kleuren? Investeer dan in de Little Beer Shop. Je bent al investeerder vanaf € 250,-. Vanaf € 150 koop je een tegoed, waarmee je dit initiatief steunt en jezelf verzekerd weet van good food en lekker vers bier.