Brewdog maakt debuut op Amsterdam Centraal

13 oktober 2023

Het is een datum om in de agenda te markeren. Vandaag opent BrewDog zijn deuren in het iconische Amsterdam Centraal Station, en als je er snel bij bent, kun je meer winnen dan alleen een frisse pint. 

Een bezoek aan de bar op de openingsdag kan zomaar je ticket zijn naar het BrewDog DogHouse Hotel in Manchester. De eerste honderd mensen die naar binnen wandelen, kunnen een reeks spannende prijzen winnen, waaronder deze droomreis voor elke bierliefhebber.

Van Rotterdam naar Amsterdam

Na het succes van de Rotterdam Outpost, kon een Amsterdamse locatie natuurlijk niet uitblijven. De bar in Amsterdam Centraal Station is de 117e BrewDog locatie wereldwijd en markeert een samenwerking met SSP, de expert in reislocatie horeca. Dit partnerschap belooft nog meer: later dit jaar komt er ook een BrewDog bar op Gatwick Airport.

Wat kun je verwachten van het interieur? Denk aan het kenmerkende industriële design van BrewDog, maar dan gemengd met neonreclame, weelderig groen gebladerte en een adembenemend uitzicht op het IJ door een enorme glazen pui. Of je nu aankomt of vertrekt uit de stad, deze bar is de go-to plek voor een pitstop.

TRAIN BEERS: Bier voor onderweg

De afhaalbierkoelkast, genaamd TRAIN BEERS, is een geniale zet. Deze is gevuld met blikken van BrewDog en lokale ambachtelijke brouwerijen. Een perfecte oplossing voor de treinreis of als je op iemand aan het wachten bent.

Bierfanaten kunnen hun hart ophalen met BrewDog’s “Headliners” en een rijk assortiment seizoensbieren. Maar de bar gaat verder dan bier.. Verwacht cocktails van de BrewDog Distilling Co, een uitgebreide wijnkaart en koffie voor de vroege vogels. 

Qua eten kun je smullen van BrewDog's beroemde burgers en pizza. En natuurlijk, een knipoog naar het Nederlandse publiek: de oer-Hollandse bitterballen zijn ook van de partij, zelfs in een vegetarische variant!

Open voor Business

Vanaf vandaag zal de bar dagelijks geopend zijn vanaf 10.00 uur. Dus trek eropuit en proef wat BrewDog Amsterdam Centraal te bieden heeft.