Bloesem Blond - Zonnetje in donkere dagen

27 november 2022
Soms heb je van die bieren, die je als vrolijk en blij kunt typeren. Een sprankelend voorjaarszonnetje of zoals nu een zonnetje tijdens donkere dagen. Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond is zo'n bier. Waarom? We leggen het uit!

Gebrouwen door Vrouwen is Brouwerij van de Maand bij Bierista. Do en Tessel Heij zijn het gezicht van de brouwerij. De levenslust en de energie spat van beide dames af. Het lijkt wel alsof ze altijd goede zin hebben. Een van de eerste bieren die de dames op de markt brachten was de Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond, een Blond bier van 6,2% gebrouwen met vlierbloesem. Het is die toevoeging, die je dat voorjaarsgevoel geeft en bijna automatisch een glimlach op je gezicht tovert.

Twist

Bloesem Blond een is heel vriendelijk bier. Het is zacht en rond en uitstekend doordrinkbaar. Een milde bitterheid, wat fruitige tonen, weinig complexiteit, gewoon een eerlijk bier. Het is die vlierbloesem die dit bier die twist geeft, waardoor het onderscheidend is van zoveel andere Blond bieren. Dit maakt het bier verrassend.

Dit bier vind je in heel veel slijterijen en supermarkten door heel Nederland. Dit vriendelijke en vrolijke bier spreekt een grote groep bierliefhebbers aan. Gediplomeerde bierkenners vinden de Bloesem Blond ook een toppertje. Een gemiddelde waardering van een 7,4 spreekt boekdoelen.

Aanbieding bierpack

Zoals gezegd, Gebrouwen door Vrouwen is Brouwerij van de Maand bij Bierista. Dat betekent dat we nog tot eind november een mooie aanbieding voor je hebben klaarstaan. Een pakket met tien verschillende bieren van Gebrouwen door Vrouwen, inclusief een glas en een opener/sleutelhanger. En dat voor slechts € 29,95. Heb je dit pakket nog niet besteld? Het kan nog tot en met 30 november.

Bestel nu!