Bierista Bieropleiding in het Engels

10 februari 2021
Op veler verzoek is de Bierista Bieropleiding nu ook beschikbaar in het Engels. Hele volksstammen bierliefhebbers zijn reeds in het bezit van hun officiële Bierista Bierdiploma en genieten tal van voordelen. Voor bierdrinkers die het Nederlands niet machtig zijn, was het behelpen. Nu kunnen zij dankzij de Engelstalige e-learning nu eindelijk ook hun certificaat, hun license to drink halen.

Bierista Bieropleiding is toonaangevend op het gebied van online biereducatie. De e-learning is de grootste en meest gewaardeerde opleiding van het land. Inmiddels enkele duizenden Bierista's verspreiden het bier-woord en genieten nog meer van een goed glas bier. Met de start van de Engelstalige bieropleiding zet het bedrijf een volgende stap richting de toekomst.

Order now

Meer nieuws

Er is meer nieuws te melden. Zo is het bierpack - dat je krijgt thuisgestuurd als je de Bierista Bieropleiding bestelt - verbeterd. Dit pack kun je zien als het praktijkonderdeel van de e-learning. In het pack zitten twaalf verschillende bieren, die je goed leert proeven aan de hand van de lesstof. Uiltje Superb-Owl, de nieuwe nummer 1 in de Top 10 Beste Alcoholvrij Bier, is toegevoegd evenals de iconische Stone IPA van de Amerikaanse brouwerij Stone Brewing. Daarnaast tref je in het pack tien smaakvolle bieren aan, allemaal verschillende bierstijlen.

Nooit uitgeleerd

Heb jij de Bierista Bieropleiding al gedaan? Bestel 'm nu met 20% korting door gebruik te maken van de code BIER20. Je kunt gelijk aan de slag en ontvangt binnen enkele dagen het speciale Bierista Bierpack. Heb je eenmaal je diploma gehaald, dan heb je tal van voordelen. Je krijgt onder meer korting op bierpacks in de Bierista Shop en natuurlijk maak jij als eerste kennis met onze nieuwe speedcourses. Want ook al weet je nog zoveel over bier, je bent nooit uitgeleerd.

Ik wil niks missen