Bier Butler App is een onmisbare hulp tijdens de feestdagen

20 december 2019
De kerstvakantie is begonnen. Dat is goed te merken in de winkels. Met name in de supermarkten slaat de kerststress weer toe. Stress, daar houden we niet zo van. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Wij hebben een gouden tip voor je als je je gasten de komende dagen wilt verwennen met smakelijke bier-spijs combinaties.

Deze gouden tip luidt: de Bier Butler. Dit is een handige gratis app van de Brouwers van Nederland. In een handomdraai heb jij het juiste bier bij je gerecht. Maar ook andersom. Heb je bijvoorbeeld een Gulpener Ur-Hop in huis en je deelt dat met de Bier Butler, dan krijg je drie suggesties voor gerechten.

Receptenvideo's

In de app staan meer dan 1000 verschillende bieren met meer dan 1000 verschillende gerechten. Je hebt dus altijd een juiste combinatie voor het grijpen. Wil je meer inspiratie? Ook dat kan. Onder de knop 'Inspiratie' vind je tientallen korte receptenvideo's. Je ziet in 100 seconden hoe het gerecht wordt gemaakt en welk bier bij dat gerecht past. Als de video's ziet, wil je de gerechten ook maken. Deze video's zijn overigens ook te zien op de Facebook-pagina van de Bier Butler.

Gratis cursus Bier & Spijs

Vind je al die combinaties wel leuk, maar maak je toch liever zelf je keuzes? Ook dat kan. In de app vind je een gratis cursus Bier & Spijs. Met behulp van video's legt Bier Butler Arvid uit hoe je succesvolle combinaties maakt. Leuk, inspirerend en leerzaam. De Bier Butler is een handige gratis hulp om jou te helpen tijdens de feestdagen. En daarna ... De gratis app is te downloaden in de Apple Store en Google Play.