Bier Butler Vrijdag met Hop & Liefde

7 mei 2021
Een beetje hop en een beetje liefde. Veel meer heb je niet nodig om dit weekend lekker te genieten. Het is weer Bier Butler Vrijdag en dus hebben we weer een heerlijke bierpairing voor je klaarstaan met een beetje hop en heel veel liefde ...

Een broodje warme beenham is altijd een feest. De Bier Butler heeft een eenvoudig recept voor je klaar staan in de gratis app. Zo maak je in een handomdraai een broodje warme beenham met een legendarische lekkere honing-mosterdsaus. Klinkt dat wat overdreven? Nou, probeer het maar!

De Molen Hop en Liefde

En wat drink je dan bij zo'n lekker gerecht. Bierista is samen met de Bier Butler op zoek gegaan naar de ultieme combinatie. Met dit gerecht kun je tal van fijne combinaties maken. Zeker met bieren met een licht fruitig hopkarakter. We hebben gekozen voor De Molen Hop en Liefde, een fijne Pale Ale met maar 4,8% alcohol. Dat wordt genieten komend weekend!

Bier Butler app

Ben je geïnteresseerd in het maken van bierpairings? Download dan de gratis Bier Butler app. Deze handige tool is een online biersommelier. Nu heb je altijd je eigen adviseur binnen handbereik. Bovendien vind je  in de app tientallen inspiratiegerechten. Dit zijn bierpairings met uitgewerkte gerechten. Zo kun je zelf lekker aan de slag. De meeste gerechten zijn prima te doen, ook als je geen ervaren chef bent. Wilt je nog meer weten over de bier en food? Dan is de Bierista Bieropleiding iets voor jou. Niet alleen leer je dan pairings maken, je leert ook van alles over alle andere facetten van bier, van het brouwproces tot en met de verschillende bierculturen over de hele wereld. En vergeet ook zeker niet de Facebook-pagina van de Bier Butler te liken. Met meer dan 42.000 volgers is dit de grootste bier-en-spijs community in Nederland.