Bier Butler Vrijdag - Heineken 0.0 met een omelet

9 april 2021
Een van de trends op biergebied is dat het aantal momenten waarop we bier drinken stijgt. We hoeven niet langer te wachten tot de 5 in klik zit. Een lekker glas alcoholvrij bier bij de lunch is een prima idee. Zeker met deze bierpairing van de Bier Butler.

Deze Bier Butler Vrijdag speelt Heineken 0.0 de hoofdrol. Dit bier is het meest gedronken alcoholvrije gerstenat in ons land. Steeds meer mensen ontdekken de echte pilssmaak. Bierista waarderen Heineken 0.0 gemiddeld met een 6,6 en daarmee valt deze dorstlesser net buiten de Top 10 Beste Alcoholvrij bier. Heineken 0.0 is een bier dat op alle momenten kan, bij de lunch, na het sporten of als je even een verfrissing wilt maar nog wel de auto in moet of nog aan het werk moet.

Snel en eenvoudig

De biersommeliers van de Bier Butler hebben een fijne pairing gemaakt van Heineken 0.0 met een omelet. Hiermee laat de Bier Butler zien dat genieten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Deze bierpairing maak je snel en eenvoudig.

Bier Butler app

Elke vrijdag deelt de Bier Butler app smakelijke inspiratie voor het weekend. Bier Butler is een gratis app waarmee je in een handomdraai geslaagde bierpairings maakt. Met deze app heb je altijd je eigen biersommelier op zak. Behalve pairings maken, kun je ook je lijst met favoriete bieren bijhouden en heb je een bron van inspiratie met compleet uitgewerkte recepten met bijpassende bieren. Download deze gratis app en vergeet ook niet de Facebook-pagina te liken!