Bier, altijd een lekker cadeau

2 augustus 2021
Weet je niet wat je de jarige moet geven? Bier is altijd een goed idee. Met bier als cadeau maak je je zelf altijd populair. Je kunt natuurlijk zelf een mooie selectie maken. Veel brouwers hebben ook fijne cadeauboxen in het assortiment. Brouwerij Hoop is wat dat betreft een mooi voorbeeld. Deze snelgroeiende brouwerij uit Zaandijk stuurde Bierista onlangs twee prachtige pakketten op.

Bouwerij Hoop is gevestigd in Zaandijk, in een prachtige industriële omgeving onder de rook van Amsterdam. Brouwerij Hoop brouwt kwalitatief hoogstaande bieren, die ook door de bierkenners van Bierista hoog gewaardeerd worden. Check bijvoorbeeld de Hoop Spicy Mosterd Tripel, die gebrouwen is met echte Zaanse mosterd. De brouwerij heeft ook een proeflokaal, waar je in alle rust kunt genieten van de met passie gebrouwen bieren met daarbij wat lekkers uit eigen keuken.

Uitstraling

Meer en meer mensen weten de brouwerij en de bieren te vinden. Logisch, want kosten noch moeite worden gespaard. Dat zie je aan de brouwerij en het proeflokaal, dat proef je in het bier en dat zie je aan de uitstraling van het merk. Neem nou het cadeaupakket met de vier seizoensbieren of het pakket met vier limited bieren. Datzelfde kan gezegd worden van de 'Proviand Doos' met vijf geselecteerde bieren. Beide boxen zien er prachtig uit, geven veel informatie en een duidelijke smaakomschrijving. Ook zijn de bieren uit de packs stuk voor stuk voorzien van een bier-spijs-combinatie.

Ben je geïnteresseerd in de bieren of de cadeauboxen van Brouwerij Hoop. Neem dan contact op met de brouwerij in Zaandijk of kijk in de webshop.