Beluister de bierige podcasts op Bierradio

14 juni 2019

Sinds begin dit jaar beschikt bierradio.nl, de online 24/7 radiozender met lekkere muziek en ieder uur biernieuws, ook over een interessant podcast-platform. Meerdere redactieleden van Bier! magazine en Brouw! magazine maken uiteenlopende radioprogramma’s. Zo is er de maandelijkse Bierradio Brewpod, een talkshow bij steeds een andere brouwerij.

Onlangs zijn er - tijdens de Week van het Nederlandse Bier drie specials van dit programma opgenomen aan de hand van interviews met zo’n 40 aanwezige brouwers in Den Haag. Het geeft een mooi beeld van de huidige stand van zaken in de Nederlandse bierwereld.

Sinds afgelopen week heeft Bier!-redacteur Amanda Meijer haar eigen podcast: Speciaalbiertjes Podcast. Zij duikt steeds dieper in de bierwereld en begint haar eerste podcastshow bij Brouwerij Nevel Artisan Ales over het onderwerp ‘gist’.

Biergoeroe en Bier!-redacteur/columnist Henri Reuchlin heeft inmiddels al drie korte podcasts opgenomen met de titel ‘Biertypisch Henri’. Zo stond hij al stil bij de biertypen Italian Grape Ales, Bière de Garde en Spéciale Belge.

Luisteren naar bier was nog nooit zo leuk. Bierradio.nl is een initiatief van Birdy Publishing, tevens uitgever van Bier! magazine en Brouw! magazine.