Alfa Bier geeft het ultieme zomergevoel

14 juli 2022
Hoofdrolspeler in de zomercampagne van Alfa Bier is Alfa Edel Pils, dat eerder dit jaar nog gekroond werd tot Beste Pils ter Wereld. De volle en frisfruitige smaak van dit bier maakt het bij uitstek geschikt voor de warme zomermaanden en om het ultieme zomergevoel te beleven. Tegelijkertijd richt Alfa Bier zich met deze campagne en hun Alfa Edel Pils op een jongere doelgroep.  
 
In de zomercampagne zoomt Alfa Bier in op verschillende momenten waarop een lekker koud biertje niet zou misstaan. Een zomerse BBQ, lekker muziekje erbij en heerlijk weer. Dat is het ultieme Alfa zomergevoel. Binnen deze settings wordt extra aandacht gegeven aan het verfrissende, sprankelende en verfijnde karakter van het bekroonde Alfa Edel Pils, wat daardoor een heerlijke dorstlesser is.

Alfa Edel Pils  

Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van Alfa's eigen Meens stamgist voor het gistproces. Ieder gist heeft zijn unieke karakteristiek en is van grote invloed op de smaak. Daarnaast gebruikt Alfa natuurzuiver bronwater uit eigen bron. Het bronwater, opgepompt uit maar liefst 152 meter diepte, is zo zuiver dat het rechtstreeks de brouwketel in gaat. Tot slot bewaken de Alfa-brouwmeesters iedere dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaand hop en mout om het Edel Pils zijn frisheid te verlenen. Dat maakt Edel Pils uniek in zijn soort en met recht het ‘Beste Pils ter Wereld’.