Leesvoer om dorst van te krijgen: Aan tafel met Sint Arnoldus

12 augustus 2019
Aan tafel met Sint-Arnoldus is een nieuwe uitgave van het Belgische bierblad Zythos. In het boek staan recepten met bijpassende bieren en zeer smakelijke foto's.

De recepten, die de afgelopen jaren al eens in Zythos werden gepubliceerd, worden ingeleid door een voorwoord van kok en biersommelier Hilaire Spreeuwers. De gerechten in het boek zijn zeer verschillend van aard. Enkele voorbeelden van smaakvolle combinaties zijn kabeljauwfilet met milde kerrie en Omer, gegrilde knolselderij, runderham, tuinbonen
en Gouden Carolus Classic, pompoen en gele linzenpuree met knoflookcroutons en Aubel Pure tot chocoladetaartjes met vijgen en Mano Negra.

De uitgave is samengesteld door de bekende Nederlandse bierkenner Han Hidalgo en M. Therese. De gebonden editie (ISBN 9 7899077 135556) bevat 129 pagina's en kost € 20,-. Meer informatie via hoofdredacteur@zythos.be.


Blockimage bimage 1440