Geef de cursus 'Bier proeven kun je leren' cadeau!

 |  Bestel de basiscursus 'Bier proeven kun je leren!' cadeaukaart voor maar €29,95!

 • Het perfecte cadeau voor elke bierliefhebber!
 • Aanbevolen door Nederlandse brouwers
 • Lekker thuis vanuit je luie stoel je bierkennis vergroten
 • Te volgen op je desktop, laptop, tablet of telefoon
 • Ontvang het officiële proefcertificaat in de mail
 • Circa twee uur studietijd
 • Geen inspanning, maar pure ontspanning
 • Bezorging met Track&Trace
 • Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag verzonden
 • Past door de brievenbus
 • 100% fun-garantie

Het perfecte cadeau!

Bier drinken, wie houdt daar nou niet van?! Je kunt natuurlijk een koud pilsje achteloos naar binnen klokken. Bier heeft nog zoveel meer... Al die kennis krijg je allemaal op een presenteerblaadje in de online cursus 'Bier proeven kun je leren'.

Wat krijg je?

Nadat je hebt besteld, gaan wij voor jou aan het werk. Wij sturen je een cadeaukaart met een code die gratis toegang geeft. Op deze cadeaukaart kun je je persoonlijke boodschap schrijven. De voucher gaat in het speciale Bierista-cadeaumapje; perfect om cadeau te geven.

De gelukkige ontvanger gaat naar de website van Bierista en vult daar de code van de cadeaukaart in. Daarmee heeft hij gratis toegang tot heel veel bierkennis. Je bent er een uurtje of twee zoet mee. Dan heb je zoveel bierkennis, dat bier nooit meer hetzelfde zal smaken. Je weet hoe je moet proeven en je kunt uitgebreid vertellen over bier brouwen, bierstijlen en hoe je de juiste keuzes maakt.

In een kleine toets wordt tot slot de kennis nog even getest. Iedereen die een beetje heeft opgelet slaagt en heeft even later een fraai certificaat op naam in zijn mailbox.

100% fun-garantie

Geen moeilijk gedoe, geen ellenlange verhalen en geen droge stof. Bier proeven kun je leren is puur fun. Op een toegankelijke wijze met veel plaatjes en video's krijg je bierkennis aangereikt. Dit kost geen inspanning, het is pure ontspanning. De cursus Bier proeven kun je leren heeft een 100% fun-garantie. Het is het perfecte voor elke bierliefhebber.Wat vinden Bierista’s van de opleiding:

Leuk om te geven

Arthur O.

Mooie cadeaukaart en snel geleverd. Leuk om te geven aan een bierenthousiasteling!

Echt een leuke verrassing om te geven!

Wim Ruijters

Ik had niet verwacht dat het zo'n leuk cadeau was! De verpakking is echt al heel leuk om cadeau te doen. Een mooie envelop waar ik nog felicitaties op kwijt kon en een mooi pasje met de activatiecode. En ook nog eens snel ontvangen!

Superverrassing!

Leo Meijers

Ik krijg deze cadeaukaart voor mijn verjaardag. Gave verpakking met een lieve boodschap van mijn kinderen. Dat ik nog maar veel mocht gaan proeven. Nou dat ga ik doen!

Wist niet goed wat te verwachten

Jan te Over

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar al mijn twijfels werden weggenomen toen ik de cadeaukaart in de bus kreeg. Echt een gaaf cadeau om te geven, en te krijgen. Ik heb hem namelijk ook van vrienden gehad voor mijn 10-jarig jubileum als biergek. Toch leuk om nog meer te ontdekken!