Cadeaubon

27 maart 2018

Is de Bierista Bieropleiding niet voor jou weggelegd? Of heb je de opleiding zelf gevolgd en moet iemand uit jouw familie- of vriendenkring deze opleiding ook echt volgen? Dan kun je onze bieropleiding ook cadeau geven! Jij schaft de Bierista Bieropleiding ter waarde van €125,- als cadeaubon aan en de gelukkige ontvanger kan deze wanneer het hem of haar uitkomt verzilveren. Dat is nog eens leuk aan een opleiding beginnen!

Altijd een goed idee

Sta je weer eens in dubio voor het schap van de slijterij? Of heb je de hele boekenpagina van die online winkel al doorlopen en kom je maar geen geschikt cadeau tegen voor de bierliefhebber die binnenkort jarig is of een jubileum te vieren heeft? De Bierista Bieropleiding cadeaubon verlost je uit je lijden! Dit cadeau past namelijk bij iedere bierliefhebber!

Complete opleiding

Met deze cadeaubon geef je een complete Bierista Bieropleiding cadeau. Dit betekent dat de ontvanger van het cadeau na het verzilveren van de cadeaubon dezelfde weg als iedere andere cursist gaat bewandelen. Let wel op: onze cadeaubon is tot en met 12 maanden (één jaar) na aankoop geldig. Schaf je de cadeaubon dus op 1 maart 2018 aan, dan is deze tot en met 1 maart 2019 te verzilveren. De cadeau kan niet ingewisseld worden voor geld. 

We wensen je natuurlijk heel veel plezier bij het geven van dit cadeau!


Algemene voorwaarden Bierista cadeaubon

  1. De cadeaubon bevat een unieke code die door de ontvanger tijdens het aankoopproces ingevoerd moet worden. De waarde van de bon á €125,- wordt dan verrekend en de gelukkige cursist kan beginnen aan de opleiding. Na het verzilveren van de cadeaubon en het invoeren van de NAW-gegevens wordt het Bierista Bierpack automatisch verzonden. De inhoud van de opleiding is direct beschikbaar. 
  2. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Bierista.nl uitgegeven cadeaubonnen die worden verkocht door Bierista.nl en door Bierista.nl aangewezen partijen.
  3. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en wordt slechts één keer uitgegeven. Bewaar deze dus goed. In geval van diefstal (incl. het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (ook het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Bierista.nl te worden verstrekt. Bierista.nl behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon (in geval van elektronische cadeaubon de e-mail die aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
  4. Bij het bestellen vult de ontvanger de unieke code in bij het onderdeel ‘cadeaubon-code’ en wordt de cadeaubon verzilverd. Iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan deze niet meer gebruikt worden.
  5. Cadeaubonnen uitgegeven door Bierista.nl en/of partners zijn uitsluitend inwisselbaar bij Bierista.nl.
  6. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  7. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
  8. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handelingen worden geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de cadeaubon wordt ontzegd.
  9. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
  10. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze redactie via info@bierista.nl of 085-1302416