Geniet van ruim 30 bieren tijdens Hoppig Hoofddorp

15 juni 2018

Zaterdag 14 & zondag 15 juli is het tijd voor de tweede editie van het bierfestival Hoppig Hoofddorp. Dit keer op een heel bijzondere locatie! Het festival strijkt namelijk neer op Landgoed De Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Als gediplomeerd Bierista kun jij een gratis startpakket (t.w.v. €10) aanvragen.

Tijdens deze tweede editie van Hoppig Hoofddorp ontdek je meer dan 30 bieren van 6 lokale brouwerijen. Het event is gratis toegankelijk, maar om de bieren te kunnen proeven moet je wel een startpakket aanschaffen. In dit startpakket vind je onder andere een Hoppig proefglas en 3 muntjes. 

Welke brouwerijen zijn er?

Zoals gezegd zijn er 6 lokale brouwerijen om kennis mee te maken, of juist jouw favorieten nog eens te proeven. De volgende lokale bierhelden gaan jou deze dag verblijden met hun brouwsels:

  • √ BE+ER Bierbrouwers
  • √ Brouwerij Troost
  • √ Brouwerij Klein Duimpje
  • √ Princen Bier
  • √ Brouwerij de Waterwolf
  • √ Brouwerij de Poort

Nog meer lekkers

Naast bier proeven en kletsen met de brouwers, is er tijdens Hoppig Hoofddorp nog meer te ontdekken! Er spelen bijvoorbeeld 4 verschillende livebands. Je kunt lokale lekkernijen proeven zoals kaas van kaasboer Van Wees, worstjes van De Scharrelaer en verse frieten van de boer. Ook staat er een barbecueteam en Coffee & Cocktail team voor je klaar. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Het leuke kinderprogramma maakt dit festival ook voor hen een feestje!

Wil jij als Bierista aanspraak maken op een gratis startpakket t.w.v. €10? Stuur dan een mailtje naar info@bierista.nl en meld je aan!