Black Friday: Twee Bierista Bieropleidingen voor de prijs van één!

Vrijdag is het Black Friday! En ook bij Bierista krijg je veel voordeel. Wie tot en met vrijdag 29 november een Bierista Bieropleiding bestelt, krijgt een tweede opleiding gratis. Leuk om aan vriend of vriendin te geven, zodat je samen je bierdiploma kunt halen!

De Bierista Bieropleiding is de grootste en leukste bieropleiding van Nederland. Je vergaart veel bierkennis op een manier die helemaal past bij de bierdrinker van nu. De opleiding wordt gewaardeerd met gemiddeld een hele dikke 9. En al meer dan 2000 bierliefhebbers gingen je voor. Twee Bierista Bieropleidingen voor de prijs van één. Pak nu je kans, want voordeliger dan dit wordt het echt niet!

Bierista Bierpack

De Bierista Bieropleiding is compleet met online lesmateriaal, Bierista Bierpack met twaalf speciaalbieren, examen en het officiële Bierista Bierdiploma. Bestel 'm nu, ga gelijk aan de slag en maak nog iemand blij met dezelfde opleiding. Fun gegarandeerd.

Tot en met vrijdag

Bestel nu de Bierista Bieropleiding. Je rekent een exemplaar af en wij zenden je een tweede exemplaar toe. Leuker, voordeliger en eenvoudiger kunnen we het niet maken. Let op, deze speciale Black Friday-aanbieding geldt tot en met vrijdag 29 november. 

Ja, ik wil!