BierSpijs wandelingen

17 mei 2018

Je bent gek op bier en gek op Nederland. Dat is misschien wel één van de beste combinaties die je kunt hebben, toch?! Maar wat als je die twee toch eens met elkaar zou kunnen combineren.. Denk aan een wandeling door je favoriete stad met als tussenstops de leukste bierspots van die stad? Dat is te gek! En het kan! BierSpijs organiseert deze zomer namelijk minimaal 8 wandelingen door de grotere steden van Nederland. Dat wordt genieten!

Bier, food en hotspots

Als bierliefhebber is het ontdekken en proeven van smaakvolle bieren natuurlijk een van jouw favoriete bezigheden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is er meer dan alleen dat heerlijke glas bier. Want wist je dat je met eten, de smaken in bier kunt versterken? Of zelfs een extra dimensie kunt geven? Er is zoveel moois te doen rondom bier en eten. Als je dat het liefste zelf wilt uitproberen, raden we je aan te beginnen aan de Bierista Bieropleiding. Daarin ontdek je in 1 van de 12 delen alles over bier & eten. Als je anderen liever het werk voor je laat doen, dan kun je aansluiten bij een BierSpijs wandeling.

Op je eigen tempo

Komende zomer worden er door heel Nederland weer smaakvolle BierSpijs wandelingen georganiseerd. Je loopt deze route met je eigen groepje en op je eigen tempo. De route leidt je langs alle bierspot van de stad. Je hoeft dus niet met een groepje mee te wandelen, alles kan en gaat op jouw tempo.

We zetten de komende wandelingen voor je op een rijtje:

Win, win, win!

In samenwerking met de organisatie van BierSpijs hebben wij een toffe winactie voor je klaarstaan! Reageer op onze Facebookpost met jouw stad naar keuze en tag je biermaatje. De winnaar krijgt twee tickets voor zichzelf en zijn of haar biermaatje voor een BierSpijs wandeling in de stad naar keuze!

Check de website van Wijn(Bier)Spijs voor meer informatie!