Bierfestival MOUT Enschede

29 maart 2018

Na edities in Nijmegen en Arnhem, is het tijd voor een volgende stap. Daarom strijkt bierfestival Mout 18 tot en met 21 mei neer in Enschede. Het Volkspark wordt voor 4 dagen lang omgetoverd tot een waar bierwalhalla en voor Bierista's hebben wij tickets klaarliggen. De oplage is beperkt dus meld je snel aan!

Dat het concept van Mout staat als een huis hebben zij reeds bewezen. Na een aantal succesvolle edities zijn zij daarom klaar om uit te breiden. De locatie naar keuze voor deze lente editie is het Volkspark in Enschede. De organisatie heeft diverse bijzondere brouwerijen uitgenodigd hun bieren te presenteren en door liefhebbers te laten proeven. Brouwers komen in eigen persoon naar het festival en gaan in gesprek met liefhebbers en geïnteresseerden. Daarnaast worden er workshops gegeven en kunnen je je hart ophalen bij de dagelijks gegeven colleges.

Aanmelden

Als gediplomeerd Bierista kom je in aanmerking voor een gratis proefglas en programmaboekje bij entree van het festival. De toegang is namelijk al gratis! Meld je aan via info@bierista.nl en geef duidelijk aan dat het om MOUT Enschede gaat.

  • Datum: 18 t/m 21 mei
  • Locatie: Volkspark Enschede

Check het Facebook event voor meer info. Inschrijven kan tot vrijdag 18 mei, 12:00u.