7,0

Omnipollo Bianca Double Peanut Butter Jelly Lassi Gose

Omnipollo (18)

Omnipollo Bianca Double Peanut Butter Jelly Lassi Gose is een Gose. Het bier is gebrouwen met steenzout, lactose, pindakaas, aardbeien- en frambozenjam.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
7.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
7 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend
7,0

Het oordeel van de Bierista's

Omnipollo Bianca Double Peanut Butter Jelly Lassi Gose is beoordeeld met een gemiddelde van 7,0 door onze Bierista's

7,1

Smaak

7,0

Zicht

6,8

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Als je zurig bier wilt proberen kun je hier terecht zonder dat je gelijk om zeep wordt geholpen door hoog zurige samentrekkingen, die de mond strak zetten, waardoor je zeer voorzichtig en voortvarend te werk moet gaan wil je het overleven. Maar waar blijft de op het blik beloofde pindakaas? Een tikkeltje zout als in een Gose is wel terug te vinden en de Lassi, een Indiaas/Pakistaanse yoghurt drank, valt ook nog wel te bespeuren. Maar pindakaas? Overigens niet om nou heel veel van te drinken achter elkaar."

Ton van der Koppel

19.295

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

7,0 Zicht Donker en zwart waar ook rood in zit, ondoorzichtig en met koolzuur. Dik, roze en fijn schuim, dat heel zachtjes knispert, om langzaam te vertrekken.

6,8 Neus Geur van fruitige zuurtjes (snoepgoed). Frambozen/bessen indruk. Nog geen impressie van pinda's of pindakaas. Beetje lomp in de neus tijdens het ruiken.

7,1 Smaak Aparte fruitige (weer voornamelijk frambozen/bessen, wat zoet maar ook zuur geeft en wederom associaties met snoepjes) smaak. Geen koppeling met pindakaas (als pinda's er al zijn zijn ze ondergewalst). Toch is alles bij elkaar nog best verrassend om uit te proberen.

Spijssuggestie Bij vruchten gebeurens als zoet/zuur fruitige taarten en desserts. Maar ook met groente als rabarber bijvoorbeeld.

Bierista Alain start Horeca in Beweging

Niet bij de pakken neerzitten, maar wat doen. Dat is de reden waarom Alain van Bierista en collega-ondernemer Bert de actie Horeca in Beweging zijn gestart.

Verder lezen

Besteed je tijd nuttig: vergroot je bierkennis

Het zijn bijzondere tijden. Minder de deur uit en alweer een Netflix-serie kijken? Of toch iets nuttig doen met je tijd? De Bierista Bieropleiding!

Verder lezen

Bakker en brouwer slaan handen ineen

Twentse Bierbrouwerij & Vondelkoeken komen met een lekker, lokaal en ambachtelijk product: de bierkoek, gemaakt van Twents Honing Tripel.

Verder lezen

Bockbier in trek bij Bierista's

Het is het seizoen van Bockbier. Het lijkt er op alsof er meer verschillende bieren op de markt zijn dan ooit. Bierista's proeven en beoordelen.

Verder lezen