d'Ooijevaer (12)
Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.
Verder lezen'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.
Verder lezenVoor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen.
Verder lezenWil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.
Verder lezen
"Geen uitgebreid vertoon. Alles wordt wat in- en stilletjes gehouden. Beetje zinloze weg om te gaan en daarmee beetje flauw en zinloos lijkend in zijn/haar bestaan. Zonder dit bier gaat het verder ook prima. Niet echt slecht, maar (te) weinig zeggend. Verwachtte je eigenlijk meer van. Mede gezien de heel oude rum vaten die door een koopman later (vol) zijn teruggevonden van een rum maker die al twintig jaar niet meer bestaat. en na leging bij d'Ooijevaer zijn beland. Kennelijk al wat uitgeleefd."
Ton van der Koppel