Biertraining van Bierista is geweldig

Biertrainingen geven je bierkennis en laten je glas bier beter smaken

Bier is helemaal in. Elke dag komen er wel nieuwe bieren en nieuwe brouwerijen bij. Maar welk bier moet je kiezen? Welke bierstijl vind jij lekker? In welke glas schenk je welk bier? En welk bier combineer je met welk gerecht? Herken je dit soort vragen? Dan is een biertraining van Bierista echt iets voor jou.

Biertrainingen zijn er in soorten en maten. Je hebt speciale horecatrainingen waarin geleerd wordt hoe je een pils moet tappen en hoe je een speciaalbier moet uitschenken. Andere trainingen zijn er op gericht hoe je als horeca-ondernemer meer omzet kunt behalen.

Bij Bierista krijgen we regelmatig vragen van bezoekers over bier en over online trainingen. De vragen zijn vaak heel praktisch. In welk glas schenk ik een IPA of een Weizen? Welk bier past goed bij spareribs? Als ik in de winkel sta, hoe weet ik dan welk bier ik lekker vind? Naar aanleidingen van deze vragen heeft Bierista onderzoek gedaan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de online Bierista Bieropleiding.

Meer informatie

De Bierista Bieropleiding gaat wat verder dan een training. Een online bier- / horecatraining of een biercursus licht bepaalde bierzaken uit. Je moet dan verschillende cursussen doen om een goede basiskennis te verkrijgen. Daarom hebben we bij Bierista algemene basiskennis in een bieropleiding verwerkt. Deze bieropleiding is perfect voor mensen die speciaalbier net leren ontdekken en voor mensen die al enige ervaring hebben met het drinken van diverse bieren.

Bierista verzorgt naast de Bierista Bieropleiding op aanvraag verschillende trainingen. Deze zijn altijd op locatie. Bierista heeft een netwerk van Bierista’s, biersommeliers, bierexperts en bierbrouwers, die trainingen geven op hun expertise-gebied. Dit kan een trainingsles zijn over grondstoffen, of over het tappen, schenken en uitserveren. Erg populair zijn de trainingen, waarin we bier combineren met food. Vooral de cursus met kaas en met chocolade zijn in trek.

Je kunt natuurlijk ook een opleiding cadeau geven!

Bestel cadeaubox