Wat weet jij over Uiltje Brewing Company?

8 november 2020
Uiltje Brewing Company is misschien wel de populairste craft brouwerij van Nederland. De hoptovenaars uit Haarlem timmeren hard aan de weg en maken prachtige bier met een hoppige handtekening. Wat weet jij eigenlijk over het Uiltje?

Om jouw kennis bij te spijkeren hebben we iets leuks voor je. Er is een speciaal bierpakket samengesteld met bieren die hoog worden gewaardeerd door Bierista's. De gediplomeerde bierkenners hebben deze bieren in een expert-review beoordeeld met een 7,5 of hoger. Dit zijn dus echt fijne bieren. Daarnaast bestaat het pakket uit een aantal specials en nieuwe knetterverse bieren. Bij dit pakket krijg je de e-learning cadeau.

Uitverkocht

De afgelopen dagen vloog het pakket het magazijn uit. We hadden niet anders verwacht met zo'n aanbieding: 11 bieren van Uiltje Brewing Company voor € 24,75 inclusief verzending en een gratis speedcourse. Ondanks de grote voorraad was de belangstelling zo enorm dat alle pakketten inmiddels op zijn en dat we compleet zijn uitverkocht. Binnenkort hebben we weer een nieuw brouwerijpakket op voorraad inclusief een bijbehorende speedcourse.

Speedcourse

De speedcourse van Uiltje Brewing Company hebben we nu open gezet. Iedereen kan nu zijn of haar bierkennis over Uiltje Brewing Company bijspijkeren en testen in de speedcourse van Bierista. Aan het eind krijg je enkele vragen voorgelegd. Weet je het antwoord, dan krijg je het unieke Uiltje-certificaat in je mailbox. Het mooie is dat deze bierkennis nu voor iedereen gratis is.