Verzilver je VVV cadeaukaart en doe de Bierista Bieropleiding

23 juli 2019
Heb jij ook zo'n keukenlaatje of opbergdoosje? Een laatje of box met zegeltjes, munten, tegoedbonnen en cadeaukaarten? Kijk er eens in, want er gaat heel wat waarde verloren omdat mensen hun tegoedbonnen niet inleveren. Dat is zonde, want met die vergeten VVV cadeaukaart kun je een stap zetten richting je officiële Bierista Bierdiploma.

De Bierista Bieropleiding biedt je een schat aan informatie over bier. Met jouw bierdiploma op zak ken je de weg in de bierjungle en kun je makkelijk je keuze bepalen voor het schap in de winkel of in de kroeg. Je leert de basis van het combineren van bier & spijs en maakt kennis met andere bierculturen verspreid over de hele wereld. Daarnaast weet je hoe en met welke ingrediënten er wordt gebrouwen. Daarnaast word je overladen met praktische tips, leuke weetjes en feitjes en tips over de beste biercafé's en leukste festivals.

Bierpack

De biercursus is online. Je leert dus op momenten dat het jouw uitkomt, waar je ook bent. Je kunt leren vanachter je computer, op je laptop of telefoon. Al deze serieuze kennis zit boordevol fun. Geen ellenlange droge teksten, maar korte bondige omschrijvingen met veel foto's, infographics en video's. En na elk deel proef je een bier uit het Bierista Bierpack, die je na je inschrijving thuis krijgt gestuurd. Zo combineer je theorie en praktijk en leer je proeven als een pro. Wie weet ligt er voor jou zelfs een carrière in het verschiet als biersommelier.

Cadeaubox

Best wel de moeite waard dus om even in dat laatje of die doos te duiken om te kijken of er nog een VVV cadeaukaart ligt. Het tegoed op deze VVV-cadeaukaart verzilver je eenvoudig bij je bestelling. Misschien wil je de Bierista Bieropleiding niet zelf doen, of heb je 'm al gedaan en wil je iemand anders blij maken met dit fijne stukje biereducatie. Dan is de Bierista Giftbox een aanrader. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Ook hiervoor kun je je VVV cadeaukaart verzilveren.

Bestellen

Bestel nu de Bierista Bieropleiding en ga gelijk aan de slag! Wil je deze opleiding cadeau geven? Bestel dan hier de luxe cadeaubox. Haal deze zomer je officiële Bierista Bierdiploma en word ook Bierista! En vergeet je VVV cadeaukaart niet!