Virtueel ommetje met Bierwandeling.nl

17 juni 2020

Zin in een wandeling en bier? Haak dan aan bij de BinnenBierwandeling die Bierwandeling.nl houdt op vrijdag 26 juni van 20.30 uur tot 22.00 uur. Een thuisproefeditie van de bekende bierwandelingen door de Leidse binnenstad.  

De organisatoren van de bierwandeling zaten even met hun handen in het haar en brainstormden over een leuk alternatief na het annuleren van de Lentebierwandeling en de Zomerbiervaart. “We denken met de BinnenBierwandeling een leuk alternatief om te bieden waarbij de deelnemers thuis kunnen proeven van lokaal gebrouwen speciaalbieren met daarbij een kundige geanimeerde online begeleiding”, aldus organisatoren Frank van Leeuwen en Bas Koster.

Muziek en bier

Goed. Wat moet je je voorstellen bij een BinnenBierwandeling? Frank en Bas nemen jou en je medewandelaars mee voor de juiste introductie voor een virtuele bierwandeling. Je bezoekt de brouwerijen Leidsch Bier, Spierbier, X-brewing en Crooked Spider. Tijdens de BinnenBierwandeling wordt er live geschakeld met de brouwers die dan de gelegenheid hebben over het bier te vertellen. Onderweg is er muziek en een culinair specialist.

Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. De overige vier bieren die in het pakket zitten, kunnen deelnemers na afloop van de wandeling op eigen gelegenheid drinken en proeven.

Borrelhappen

Lijkt het je wat zo'n virtuele bierwandeling? Bestel dan het pakket dat is afgestemd op drie personen. Het pakket voor drie personen kost 37,50. Daarvoor krijg je acht flessen (33cl) speciaal bier van vier verschillende brouwerijen uit de regio Leiden, drie proefglazen, een smaakwiel, beschrijving van bieren, vier sets hapjes en een qr-code met een unieke link naar de online proeverij.

Het pakket bestellen kan via www.bierwandeling.nl