Vergroot je bierkennis met de e-learning van Bierista

21 maart 2020
Wat is er de afgelopen week veel ongelofelijk gebeurd. Nadat de horeca op slot ging, ontstonden hartverwarmende initiatieven. 'Help de horeca' en 'Steun de brouwers' werden massaal ondersteund. Natuurlijk ondersteunt Bierista deze initiatieven van ganser harte. En natuurlijk blijven wij vooral nu bier drinken en bier kopen.

Als gevolg van het verplicht thuis blijven, zien wij de laatste dagen een flinke toename van het aantal deelnemers aan de Bierista Bieropleiding. Deze e-learning is een waardevolle tijdsbesteding, waarmee je je bierkennis vergroot. Voordeel is dat jij bepaalt waar en wanneer je leert. En 'leren' klinkt wellicht wat suf, maar dat is de Bierista Bieropleiding beslist niet. Korte bondige teksten, leuke video's, veel beeldmateriaal en handige infographics. Leren over bier is echt leuk!

Extra voordeel

Omdat wij in deze bijzondere tijd het extra aantrekkelijk willen maken om juist nu de e-learning te beginnen, hebben we ons Bierista Bierpack tijdelijk uitgebreid van twaalf bieren naar zestien bier. Dit Bierista XL Bierpack is je praktijkdeel. Deze bieren leer je met behulp van de e-learning proeven, zodat je de verschillende bierstijlen leert herkennen. Daar komt bij dat we nu ook tijdelijk de prijs hebben verlaagd van € 125 naar slechts € 99. Voor dat bedrag krijg je een uitgebreide biercursus bestaande uit twaalf delen, een Bierista XL Bierpack en als je slaagt voor je examen, krijg je je officiële Bierista Bierdiploma met alle voordelen van dien.

VVV cadeaukaart

Door de crisis zien we ook dat veel mensen aan het opruimen zijn geslagen. Er worden namelijk opvallend veel VVV-cadeaukaarten bij ons ingeleverd. Die lagen waarschijnlijk nog ergens in een keukenlade of in een schoenendoos op de hobbykamer. Misschien heb jij ook nog ergens van deze kaarten liggen. Die kun je heel eenvoudig bij ons verzilveren.

Direct aan de slag

Wil je wel eens even wat anders dan Netflixen en ben je wel klaar met bank hangen? Bestel dan vandaag nog de Bierista Bieropleiding. Groot voordeel is dat je direct na het bestellen toegang hebt tot de lesstof. Je kunt direct aan de slag. Bestel nu en ga voor meer bierkennis, fun en je officiële bierdiploma. Meer dan 2700 mensen gingen je al voor en beoordelen de Bierista Bieropleiding gemiddeld met een hele dikke 9!


Ik word ook Bierista!