Uiltje komt met drie nieuwe specials

4 juli 2022
Uiltje Brewing Company heeft een heerlijk assortiment vaste bieren. Daar houdt de creativiteit van de brouwers niet op. Die creatieve ingevingen blijven maar komen en dus komen er regelmatig specials uit de ketels in Haarlem. Er staan weer drie verrassingen op de plank.

De eerste special in de Uiltje Brewing Brewery Priorities, een Grapefruyit IPA van 6,8%. Een explosieve grapefruitbom met intense tropische fruitsmaken van de hop. Het is alsof je puur grapefruitsap proeft, maar alle smaak is afkomstig van de hop. Dat noemen ze 'de magie van het Uiltje'.

Little Tommy

De tweede special in Little Tommy's Lemonade Stand. Een Oat Pale Ale met 6,5% gebrouwen met citroenschil en citroensap. Zachte frisse, fruitsmaken. Daar houdt kleine Tommy wel van. Aan een glas heb je niet voldoende, dit smaakt naar meer.

Centennial Corset

Een Old School IPA van 8,2%. Dat is de derde special die luistert naar de naam Centennial Corset. Geen brouwer van Uiltje Brewing Company die zich nog in een corset oftewel een keurslijf laat duwen. No way. Echter de goede dingen uit het verleden kunnen zo maar nieuwe sensaties voor de toekomst zijn. Een voorbeeld? Nou, de Centennial Corset bijvoorbeeld. Dit bier is een ouderwetse IPA waarin behalve de hop ook de mout spreken mag!