Wat weet jij over Texels Bierbrouwerij?

30 mei 2021
Texels Bierbrouwerij is een van de bekendste craft bierbrouwerijen van Nederland. Op het eiland worden bieren gebrouwen, die gekenmerkt worden door de doordrinkbaarheid en de volle, zachte smaak. Natuurlijk ben je bekend met Texels Skuumkoppe, maar wat weet jij nog meer over deze bekende brouwerij?

Bierista heeft in samenwerking met Texels Bierbrouwerij een speedcourse ontwikkeld. Dit is een gratis e-learning waarin je van alles te weten komt over de achtergronden van de brouwerij en de bieren die er worden gebrouwen. Natuurlijk staan we stil bij het vlaggenschip van de brouwerij, de Texels Skuumkoppe. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Zo heeft de brouwerij een geschiedenis die meer dan twintig jaar terug gaat en uiteraard branden ze op het eiland van de ambitie!

Quizje

Je kunt de speedcourse gratis volgen. In de e-learning krijg je alle informatie op een presenteerblaadje aangeboden. Aan het eind volgt een quizje. Kom je daar goed door heen, dan ontvang jij een exclusief Texels-certificaat met je naam in je mailbox. Dat is het bewijs dat je veel weet over de brouwerij en daarmee ben je een ambassadeur voor de brouwerij, die met een nieuwe uitstraling volop aan de weg timmert.

Doe de gratis Texels Speedcourse