Budweiser met de kop in de wind tijdens Superbowl

2 februari 2019
In de Verenigde Staten gaan ze weer helemaal los dit weekend. Komende zondag is het namelijk weer Superbowl! Dit is het grootste eendaagse sportevent ter wereld. De finale  van het American Football-seizoen gaat tussen de Los Angeles Rams (Californië) en de New England Patriots (Massachusetts). Bier speelt is op deze dag een belangrijke rol. Voor, tijdens en na de wedstrijd worden zwembaden bier gedronken. Reden waarom Budweiser elk jaar prominent zichtbaar is met bijzondere spots.

Budweiser heeft een traditie hoog te houden als het gaat om bijzondere commercials rond de Superbowl. Voorgaande jaren werd de kijker ontroerd door de vriendschap tussen een Golden Retriever-pup en een Clydesdale en tussen een Clydesdale en zijn trainer. Reikhalzend keken we ook dit jaar weer uit naar de nieuwe video. Toegegeven, we waren verwend de laatste jaren, maar dit spotje is toch teleurstellend. Wind en groene energie werden gekozen om te laten zien hoe 'groen' en 'verantwoordelijk' Budweiser wel niet is. Mooie beelden, fijne muziek, maar ... Hopelijk biedt de wedstrijd komende zondag meer spanning ...

De prachtige commercials van enkele jaren terug maken beduidend meer emoties los. Daarom hebben we nog twee van onze favorieten als extraatje aan dit bericht toegevoegd.