Stomend Bierfestival in het Spoorwegmuseum

13 december 2019
Het Spoorwegmuseum staat op vrijdag 20 december van 19.00 tot 23.00 uur weer helemaal in het teken van het Stomend Bierfestival.

Het  Spoorwegmuseum aan het Maliebaanstation 16 in Utrecht wordt in prachtige winterse sferen gebracht. Er is een echte ijsbaan, sfeervolle kerstversiering, kerstbomen tot aan het plafond en live jazzmuziek. Kun je de kerstvakantie beter beginnen dan met smaakvolle bieren uit binnen- en buitenland en stomende jazz?!

Tickets

Wil je dit sfeervolle festival meemaken, wacht dan niet te lang. Er zijn nog beperkt kaarten beschikbaar. Deze kosten € 28,- en zijn te koop via de shop van het Spoorwegmuseum. Je ticket is inclusief entree Spoorwegmuseum (Winterstation, gebruik Museumjaarkaart niet mogelijk), 4 munten, biermenu en een proefglas. Losse munten zijn tijdens het festival verkrijgbaar voor €3,- per stuk. Er zijn ook heerlijke wijnen en frisdrank.

Streekbierfestival

Het Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum maakt onderdeel uit van Streekbierfestival Utrecht. Het Streekbierfestival is een jaarlijks, meerdaags bierfestival met een lente- en herfsteditie. Het festival wordt gehouden in het hartje van de bierstad Utrecht in de gezelligste café's van de binnenstad.
Stomend Bierfestival Spoorwegmuseum