Stop met uitstellen - Start nu met de Bierista Bieropleiding

26 mei 2022
Waarom tot morgen uitstellen wat je vandaag kunt doen? Bestel vandaag nog de Bierista Bieropleiding en start je avontuur in bierland. Wie weet ben jij straks wel een biersommelier. Gedegen kennis en fun zijn gegarandeerd bij de Bierista Bieropleiding. Bestel 'm nu nog voor 'de oude prijs' van  slechts € 125,-.

Ook bij Bierista ontkomen we er niet aan. De prijs van de Bierista Bieropleiding wordt met ingang van maandag 30 mei verhoogd. De opleiding gaat dan € 149,- kosten en voor het bijbehorende bierpack betaal je vanaf dan € 19,95. Daarom deze laatste call: Bestel de Bierista Bieropleiding nu nog voor de actieprijs van € 125,-, inclusief het bierpack dat gratis bij je wordt thuisbezorgd.

Toonaangevend

De Bierista Bieropleiding is al jarenlang de toonaangevende online bieropleiding in Nederland. Al duizenden bierliefhebbers gingen je voor. Zowel particuliere bierliefhebbers die graag meer willen weten over bier, als ook professionals, werkzaam in de horeca en retail, volgen steeds vaker de Bierista Bieropleiding. Sinds ruim een jaar is de Bierista Bieropleiding bovendien de standaard in het MBO-onderwijs. Honderden MBO-studenten vergaren kennis met het keuzedeel Bierkennis, dat als basis de Bierista Bieropleiding heeft.

Inhoud

Wat leer je tijdens de Bierista Bieropleiding? Dat gaat van de ingredienten en het brouwproces tot het maken van bier-spijs combinaties en de biercultuur in landen over de hele wereld. De opleiding is doorspekt met leuke weetjes en feitjes. Aan het eind ben jij een echt bierkenner, die eenvoudig zijn keuzes kan maken voor het schap in de supermarkt en in de kroeg. Over elke bierstijl kun jij wel wat vertellen en je kent de smaakkenmerken.

Gedegen kennis

Wat kun je met de Bierista Bieropleiding? Eerst en vooral heb je na de Bierista Bieropleiding een gedegen bierkennis. Daardoor koop je niet gauw meer een kat in de zak als het om bier gaat. Je krijgt een fraai Bierista Bierdiploma, die je met trots kunt tonen. Dat diploma wordt steeds meer gevraagd in retail en horeca. En de Bierista Bieropleiding biedt je een gedegen basis als je verder wilt studeren en je bijvoorbeeld meer wilt weten over het brouwen van bier. Als Bierista krijg je ook tal van voordelen, zoals kortingen op je bieraankopen en word je uitgenodigd voor rondleidingen en leuke bierfestivals.

Bestellen

Profiteer nu nog van de speciale prijs van € 125,- voor de Bierista Bieropleiding, inclusief het bierpack met 12 verschillende bieren. Deze prijs geldt tot maandag 30 mei. Stel dus nu niet meer uit, wat je vandaag kunt doen! Nu bestellen betekent dat je gelijk kunt beginnen. Team Bierista wenst je alvast veel succes!