Start nu e-learning over bier en haal je officiële Biersta Bierdiploma

Natuurlijk begrijpen we bij Bierista de maatregelen die genomen zijn. Vanzelfsprekend is het zaak te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Je gezondheid is immers je kostbaarste bezit.

De impact van de maatregelen is enorm. Daar doen we echt niet luchtig over. Maar waarom nu je kostbare tijd verkwisten alleen maar gamen en netflixen? Investeer in kennis. Doe juist nu een e-learning. Dat is nuttig en leuk bovendien. We hebben het natuurlijk over de Bierista Bieropleiding. Wij maken het tijdelijk nog aantrekkelijker met een dikke korting van 25 euro!

In zo’n acht uur leer je van alles over bier. Jij bepaalt waar en wanneer je leert. Het maakt niet uit of je een ontdekkende liefhebber bent of dat je al het nodige van bier weet. Je steekt er altijd wat van op en je leert nog meer van bier genieten.

Direct beginnen

Bestel de Bierista Bieropleiding en je kunt direct aan de slag. Haal je officiële bierdiploma en word ook Bierista, Meester in bier. Meer dan 2700 bierliefhebbers gingen je voor en waarderen deze opleiding met gemiddeld een dikke 9! Pak nu die 25 euro korting!


Bestel nu