Sinterklaas kiest voor Bierista

28 november 2023

Het heerlijk avondje komt eraan en Sinterklaas heeft dit jaar een speciale verrassing voor alle bierliefhebbers! Na een gezellig telefoongesprek met de goedheiligman, waarin we hem vroegen naar het ideale cadeau voor de bierenthousiast, kwam de Sint met een briljant idee.

Terwijl Sinterklaas genoot van een Brand IPA 0.0 - omdat hij natuurlijk nog de daken op moet - deelde hij met ons zijn perfecte cadeau voor dit jaar. "Voor de echte bierfanaten is er niets beters dan de Bierista Cadeaubox, boordevol verrassingen en kennis", glimlachte de Sint. "Met deze box niet alleen genieten van heerlijke bieren, maar ook je bierkennis verrijken!"

Sinterklaas heeft zijn Bierista Bierdiploma nog niet op zak, maar hij is enthousiast over de Bierista Bieropleiding. "Een geweldig cadeau voor iedereen die tijd wil investeren in hun bierkennis. Ik heb al het proefgedeelte voltooid, en nu geef ik deze opleiding cadeau. Wie weet, misschien kan iemand me helpen met de examenvragen!"

Speciale Sinterklaasactie: 20% Korting

En nu komt het beste: als een speciale Sinterklaasactie biedt Bierista 20% korting op de Bierista Cadeaubox! Gebruik de code 'SINT' bij het afrekenen en maak van deze feestdagen een onvergetelijke bierervaring. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of net je reis door de bierwereld begint, de Bierista Cadeaubox is het ideale geschenk.

Dus waar wacht je nog op? Volg het advies van Sinterklaas en verras jezelf of je geliefden met de Bierista Cadeaubox. Een cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt!

Ik wil de Bieropleiding Cadeaubox!