Rembrandt Bierwandeling door Leiden

27 juni 2019

Op zondag 7 juli houdt Bierwandeling.nl de allereerste Rembrandt Bierwandeling door de Leidse binnenstad. De Rembrandt Bierwandleing is een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bier op tap hebben. 

Rembrandt themabieren

De te proeven streekbieren zijn allen gebaseerd op brouwrecepten uit de 17e eeuw en worden gebrouwen door kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren zijn vernoemd naar schilderijen van Rembrandt of thema's uit zijn tijd.  

Deelnemende cafés aan de route

De deelnemende cafés zijn allen gehuisvest in een 17e eeuws pand en liggen aan de door Bierwandeling.n uitgezette Rembrandt route. Tijdens de wandeling kom je meer te weten over Rembrandt, de biercultuur uit die tijd.

Deelnemen

De Rembrandt Bierwandeling start vanaf 14.00 uur. Deelname aan de Rembrandt Bierwandeling kost € 34,50 p.p. Je ontvangt een uniek Rembrandt Bierwandelingglas, Rembrandtrouteboekje, stempelkaart en zes bierbonnen. Je haalt in elke kroeg een stempel en als je de Rembrandt bierwandeling volbrengt ontvang je  op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie. Meer informatie op www.rembrandtbier.nl.