Proost, op het leven!

15 mei 2020
Lekker van het leven genieten en in goede gezondheid 100 jaar worden, wie wil dat nou niet?! Het is steeds meer mensen gegeven.

Elke dag een biertje en in goede gezondheid een gezegende leeftijd bereiken. Alles draait om de juiste balans en een beetje geluk. Niks mis met hard werk, maar dan is een stukje ontspanning wel gewenst. Niks mis met lekker en uitgebreid tafelen als er maar beweging tegenover staat. En natuurlijk is er niks is met een goed glas bier. Even ontspannen en genieten is prima, als je de balans maar in de gaten houdt.

Proost Gusta!

Iemand, die bewezen heeft de juiste balans te hebben gevonden is Gusta Van Den Eede uit het Belgische Berlaar nabij Antwerpen. Zij blies deze week 100 kaarsjes uit. Die gezegende leeftijd bereikte de jarige al proostend met een glas trappistenbier in de hand. Want zij houdt wel van zo'n fijne schuimende pater! De krasse Belgische omschrijft zichzelf als een levensgenieter en is vast van plan nog vaker het glas te heffen. Wij doen dat ook! Op Gusta, op het leven, proost!