Proost op de Budelse Brouwerij - Tweevoudig Goud

Een gouden gloed schijnt over de Budelse Brouwerij. Tijdens de prestigieuze Dutch Beer Challenge 2023 heeft de brouwerij niet één, maar twee Gouden Medailles in de wacht gesleept. Op het erepodium stonden ditmaal Budels Pilsener en Budels Malt 0,0%.

Budels Pilsener, een bier dat liefhebbers doet watertanden met zijn verfijnde smaak en harmonieus karakter, heeft goud geoogst voor zijn buitengewone kwaliteit. De jury was vol lof over de perfecte dans tussen hopbitterheid en moutige zoetheid, waarmee het zich onmiskenbaar onderscheidt als een klassieker binnen het pils repertoire. Met de glanzende Gouden Medaille in de categorie Blond-Pils, kroont Budels Pilsener zich tot het opperste Pilsener van Nederland.

Bij de Dutch Beer Challenge is Budels 0.0% Malt Alcoholvrij bier verheven tot de allerbeste Alcoholvrije bier van Nederland in de categorie Innovatie Speciaal - Alcoholvrij. Dit biologische brouwsel wist de jury te verleiden met zijn verrassend rijke en robuuste smaakprofiel. Als een verfrissend bier met een volle body en een delicate balans tussen moutige accenten en subtiele hoparoma's, staat het klaar om elke bewuste biergenieter te verleiden. Het vergaren van een overwinning in de Alcoholvrije biercategorie is een bijzondere prestatie, gezien de scherpe competitie en hoge standaarden die worden aangehouden.

Het behalen van deze twee Gouden Medailles onderstreept het commitment, vakmanschap en de kwaliteit van de Budelse Brouwerij. Het toont ook hun vermogen om bieren te brouwen die trouw blijven aan tradities, maar tevens vernieuwend en verfrissend zijn. Een welgemeende 'Proost' op Budelse Brouwerij voor deze schitterende prestatie!